Website de Prezentare

Pachet Website "MySite"

Website de prezentare cu design personalizat in functie de preferintele dvs., perfect adaptat si optimizat pentru motoarele de cautare cat si pentru pentru orice dispozitiv mobil. Este varianta ideala de site pentru orice afacere.

 

Pachet Website "MySite Plus"

Website de prezentare cu design personalizat, perfect adaptat si optimizat pentru orice dispozitiv mobil. Pachetul include si nume domeniu plus campanie Google AdWords pentru ca site-ul dvs. sa fie prezent imediat pe primele pozitii in cautarile pe Google.

Logo Design

In aceasta perioada de dezvoltare a afacerilor private, se simte acut nevoia de personalizare si construire a identitatii. Fiecare companie doreste si actioneaza in a-si construi o puternica personalitate vizuala pentru a avea succes pe o piata din ce in ce mai concurentiala.

Administrare si Mentenanta Website

Site-ul Dumneavoastra a fost lansat in mediul online ( Internet )  si probabil vi-l doriti dinamic, actualizat cu noi informatii.  Actualizarea permanenta sau periodica a website-ului  va creste interesul vizitatorilor pentru a reveni periodic pe site pentru a descoperi noutatile si in acelasi timp se va imbunatati clasarea pe motoarele de cautare, cu efect imediat in  cresterea numarului de vizitatori si consolidarea prezentei online a afacerii.

Optimizare Site & Online Marketing

Atunci cand este corect planificata si efectuata, o campanie de online marketing poate fi una dintre cele mai rentabile si eficiente modalitati de a genera si fideliza clientii. Serviciile noastre de online marketing includ: optimizare motoare cautare (search engine optimization - SEO), pay-per-click (PPC) advertising, e-mail marketing, social media marketing, Google Analytics, Google Website Optimizer, campaign management si training.